Què és La Botiga?

Un projecte social amb estructura empresarial a Catalunya

La Botiga és un projecte social que té com a missió millorar la qualitat de vida i promoure la integració social de famílies, mitjançant un treball real i digne. Per aconseguir-ho, es serveix d’una potent estructura empresarial que treballa per crear valor dins de l’organització i per a la resta de la societat.

El treball, un element essencial a la vida de les famílies

Les nostres activitats es fonamenten en la idea que el treball pot actuar com un element clau en el procés rehabilitador de qualsevol famílies, ja que augmenta la seva autoestima i canvia el seu paper dins de la societat, passant de ser un element passiu a una familia que contribueix activament al seu entorn.

Un model integrat per diferents activitats sense ànim de lucre

El nostre projecte social està classificat per activitats econòmiques, totes sense ànim de lucre que permeten desenvolupar les diferents activitats productives. 

Aquestes activitats son: El cultiu de cereals i altres cultius; el pasturatge, cria, recria i explotació general del oví i cabrum; l’elaboració artesanal de formatges frescos i madurats; i comerç al per menor i major de carn, fruites, hortalisses i productes vinculats a la pageseria i jardineria. Així com donar suport a la població per la integració amb cultivar la terra.

Desenvolupem activitats d'àmbit social i àmbit empresarial amb un objectiu comú

A La Botiga hi conviuen activitats gestionades per equips i els seus responsables, però formant totes elles en conjunt una unitat i un mateix projecte social.

Fomentem la microeconomía del país

Ens interessa tot el que va relacionat en millorar el deute de la familia, el consum a la llar, les preferències i gustos dels consumidors, així com el seu estalvi.

Un model integrat per quatre entitats sense ànim de lucre

Oberts a crear més activitats que donin feina a les persones i les ajudin a arribar a final de mes.

Contacta amb nosaltres per qualsevol iniciativa que potencii les nostres bases de la organització

Els productes i serveis de La Botiga, el motor que ens ha permès continuar treballant

L’agricultura, el conreu de terres, la ramaderia, l’elaboració de productes, la venda i distribució de productes, el servei d’atenció al agricultors, són les activitats empresarials que permeten al projecte continuar avançant i donen recolzament a les famílies.

La Botiga ha estat sens dubte un pas endavant, fins al punt de donar feina a un gran número de famílies.

ÉS UN PROJECTE A LLARG PLAÇ

Els serveis La Botiga

Amb els anys, La Botiga ha ampliat  serveis i se n’han incorporat de nous. D’altra banda, disposem d’un servei d’inserció laboral a l’empresa ordinària per a persones en situació de vulnerabilitat.

Els productes La Botiga

Elaborem productes amb ingredients naturals i processos artesanals, amb la voluntat d’oferir sempre la màxima qualitat. Des que vam iniciar la producció amb la llet de granja, hem anat incorporant noves referències de productes lactis, com les postres i els gelats, així com altres processos d’elaboració i matèries primeres que ens han permès llançar al mercat les darreres novetats.